foto

Neil Brown Jr.

  • nar. 19.6.1980 (37 let)
    Orlando, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 LAbyrinth
Naked
Sand Castle
2016 San Patricios
2015 Krevní pouto
Rivers 9
Straight Outta Compton
2013 Bayou Tales
2012 Kidnapped Souls
2011 Světová invaze
2009 Just Another Day
Rychlí a zběsilí
Scare Zone
2008 Nikdy to nevzdávej
2007 Fear Itself
2006 Things That Hang from Trees
2004 Mr. 3000
2003 Presumpce viny
2002 Back by Midnight
Nancy Drew (TV film)
2000 Tábor tygrů

TV seriály

2017 SEAL Team (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Nesvá (TV seriál)
Hella Perspective (S02E08)
Hella LA (S02E04)
Hella Questions (S02E02)
další epizody (4)
2016 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Two Sane Guys Doing Normal Things (S01E08)
Weaponized Soul (S01E07)
Fix Everything (S01E06)
další epizody (8)
Nesvá (TV seriál)
Broken as Fuck (S01E08)
Shady as Fuck (S01E05)
Messy as Fuck (S01E02)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Bit by Bit (S01E12)
2013 Kravaťáci (TV seriál)
Koncovka (S03E08)
2012 Kravaťáci (TV seriál)
Konec tajemství (S02E01)
Castle na zabití (TV seriál)
Smrt tanečnice (S04E18)
Tráva (TV seriál)
Sluneční paprsek (S08E02)
Nepořádní (S08E01)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
Tvrdý souboj (S01E12)
Pravidla hry (S01E11)
2010 Živí mrtví (TV seriál)
Rukojmí (S01E04)
2009 Fear Clinic (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
2006 South Beach (TV seriál)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2003 Jake Effect, The (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
MDs (TV seriál)
2000 Noah Knows Best (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
Sheena (TV seriál)
1996 Second Noah (TV seriál)
1995 WMAC Masters (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace