foto

Neil Brown Jr.

  • nar. 19.6.1980 (39 let)
    Orlando, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bayou Tales
2018 City of Lies
2017 Naked
Sand Castle
2016 San Patricios
2015 Krevní pouto
Rivers 9
Straight Outta Compton
2012 Kidnapped Souls
2011 Světová invaze
2009 Just Another Day
Rychlí a zběsilí
Scare Zone
2008 Nikdy to nevzdávej
2007 Fear Itself
2006 Things That Hang from Trees
2004 Back by Midnight
Mr. 3000
2003 Presumpce viny
2002 Nancy Drew (TV film)
2000 Tábor tygrů

TV seriály

2020 Tým SEAL (TV seriál)
No Choice in Duty (S03E19)
In the Blind (S03E18)
Edge of Nowhere (S03E17)
další epizody (9)
Nesvá (TV seriál)
Lowkey Thankful (S04E03)
Lowkey Distant (S04E02)
2019 Tým SEAL (TV seriál)
Unbecoming an Officer (S03E10)
Kill or Cure (S03E09)
Danger Crossing (S03E08)
další epizody (22)
2018 Tým SEAL (TV seriál)
Prisoner's Dilemma (S02E10)
Santa Muerte (S02E09)
Parallax (S02E08)
další epizody (23)
Nesvá (TV seriál)
Ghost-Like (S03E08)
Ready-Like (S03E06)
High-Like (S03E05)
2017 Tým SEAL (TV seriál)
Rolling Dark (S01E09)
The Exchange (S01E08)
Borderlines (S01E07)
další epizody (9)
Nesvá (TV seriál)
Hella Perspective (S02E08)
Hella LA (S02E04)
Hella Questions (S02E02)
další epizody (4)
Americký táta (TV seriál)
Kloger (S14E19)
Griffinovi (TV seriál)
Saturated Fat Guy (S15E16)
2016 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Two Sane Guys Doing Normal Things (S01E08)
Weaponized Soul (S01E07)
Fix Everything (S01E06)
další epizody (8)
Nesvá (TV seriál)
Broken as Fuck (S01E08)
Shady as Fuck (S01E05)
Messy as Fuck (S01E02)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Bit by Bit (S01E12)
2014 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Mezi dvěma liniemi (S05E17)
2013 Kravaťáci (TV seriál)
Koncovka (S03E08)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dvojité zaslepení (S10E23)
2012 Kravaťáci (TV seriál)
Konec tajemství (S02E01)
Castle na zabití (TV seriál)
Smrt tanečnice (S04E18)
Tráva (TV seriál)
Sluneční paprsek (S08E02)
Nepořádní (S08E01)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Profesní sebevražda (S01E05)
Kravaťáci (TV seriál)
Tvrdý souboj (S01E12)
Pravidla hry (S01E11)
2010 Živí mrtví (TV seriál)
Rukojmí (S01E04)
2009 Fear Clinic (TV seriál)
2008 Army Wives (TV seriál)
Thicker Than Water (S02E06)
2006 South Beach (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Valentine's Day (S01E14)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2003 Jake Effect, The (TV seriál)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
MDs (TV seriál)
2000 Noah Knows Best (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
Sheena (TV seriál)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Ztracen v pustině (S05E16)
1996 Second Noah (TV seriál)
1995 WMAC Masters (TV seriál)

Dokumentární

2015 Becoming N.W.A.
N.W.A. Performs in Detroit
N.W.A. The Origins

Host

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky