foto

Tomi Salmela

  • nar. 27.2.1957 (62 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Psi nenosí kalhoty
2013 Kalervo Palsa ja kuriton käsi
Přijede prezident!
2012 Jussi Vares: Město vrahů
Očista
Taistelu Näsilinnasta 1918
2011 Kam jsme kdysi šli
Pompeijin viimeiset päivät
2010 Onni (studentský film)
Špatná rodina
2009 Maata meren alla
Täällä Pohjantähden alla
2005 Kaksipäisen kotkan varjossa
NDA - Salassapitosopimus (TV film)
2004 Kiltin yön lahjat (TV film)
Sielun etsijä
2003 Perly a svině
Sibelius
2000 Kekkosen kaveri (TV film)
1999 Kulkuri ja joutsen
Rikos ja rakkaus
1997 Palava rakkaus (TV film)
Skin Deep
1996 Kaukana
My Boy (TV film)
Yöjuna
1995 Lähtö (studentský film)
Maa jossa kuolemaa ei ole (TV film)
1994 Anita
Iron Horsemen
1993 Akvaariorakkaus
Romanovin kivet
Venäläinen ystävä (TV film)
1992 Missä tukkani on?
Ryöväri (studentský film)
Töpärin kingi (TV film)
1991 Iskelmäprinssi
Postia marsalkalle (TV film)
Syysmuutto (TV film)
1990 Juudaspeli (TV film)
Puistoja
Täysin syytön (TV film)
1989 Aktivistit ja Andersson 1919 (TV film)
Papírová hvězda
Zimní válka
1988 Ariel
1987 Sik sak (studentský film)
1986 Biko (TV film)
Leonardon ikkunat (TV film)
Ursula
1985 Naru kaulaan, nulikka!
1983 "Enkä mä herätä sua" (TV film)
Apinan vuosi
Iso vaalee
W (studentský film)
1982 Ylioppilas ja piru

TV seriály

2019 Hiljaisten palvelijat (TV seriál)
Ruumiinnoutajat (E01)
M/S Romantic (TV seriál)
Pimeyden ytimessä (E04)
Meidän poikamme merellä (E02)
Kahdet häät ja yhdet varpajaiset (E01)
Sorjonen (TV seriál)
Nainen peilissä 2/2 (S03E08)
Nainen peilissä 1/2 (S03E07)
2018 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Mylvintää ja Muilutusta (S03E01)
2015 Pintaa syvemmältä (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2013 Sata lasissa (TV seriál)
Koit pärjäil (E04)
Hauskan kautta mennään (E03)
Nyt pannaan haiseen (E02)
další epizody (4)
2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (9)
2006 Isabella (TV seriál)
Uudisraivaaja (TV seriál)
Valinta (E05)
Pojat (E04)
Skandaali (E02)
další epizody (4)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
2000 Arvokkaasti (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Ratikka-Raimo (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1998 Halleluja (TV seriál)
Taivaan lahja (E05)
Elämän maku (E04)
Kadonnut nuoruus (E03)
další epizody (5)
Lääkärit tulessa (TV seriál)
Samaa sukua, eri maata (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)
Nortia (TV seriál)
Sergein totuus (TV seriál)
1995 Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
Vanki (E05)
Huijarinainen (TV seriál)
1994 Varokaa putoavia esineitä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1993 Hobitit (TV seriál)
1992 Luonnonmukainen rakastaja (TV seriál)
1991 Pakanamaan kartta (TV seriál)
1989 Seitsemän veljestä (TV seriál)
Sauna palaa (E04)
Toukolaiset (E02)
Talvisota (TV seriál)
1988 Isku suoneen (TV seriál)
III-osa (E03)
II-osa (E02)

Dokumentární

1993 Olen aito suomalainen, ammuu
1985 No Comments

Koncert

1998 Aktin ylistys (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky