foto

Anne-Maria Ylitapio

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Jussi palkinto

Kostymérská filmografie

Filmy

2015 Pieniä kömpelöitä hellyydenosoituksia
2013 8-Ball
2011 Syvälle salattu
2007 Rok vlka
2005 FC Venuše

TV seriály

2018 Moscow Noir (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Miami
2004 Lasileuka (studentský film)
1986 Kill City
1982 Ylioppilas ja piru

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace