foto

Rachel Blanchard

  • nar. 19.3.1976 (43 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Becker's Farm
My Gal Sunday (TV film)
2013 Hra o dítě (TV film)
Mad Ship
Scrapper
2012 Dark Hearts
My Uncle Rafael
Noc v letadle
2011 Vánoční kauza (TV film)
2010 Národ snílků
Open House
2009 Samec
Zlatokopka (TV film)
2008 Anne of Green Gables: A New Beginning (TV film)
Growing Op
Obdiv
2007 Bezstarostně
2006 Hadi v letadle
Vezmi mě zpátky
2005 1/4life (TV film)
Pravda nebo lež
2004 Nekecej a pádluj!
2003 Chasing Holden
2002 Wild Dogs, The
2001 Anděl na skřipci
Lincolnská střední
2000 Road Trip
1999 Carrie 2
1995 Mladý Ivanhoe (TV film)
Železný orel 4
1991 Il colore dei suoi occhi
1990 Clarence (TV film)
1988 Dost slávy pro všechny (TV film)
1986 Alex: The Life of a Child (TV film)

TV seriály

2019 Ty, já a ona (TV seriál)
Epizoda 10 (S05E10)
Epizoda 9 (S05E09)
Epizoda 8 (S05E08)
další epizody (20)
2018 Ty, já a ona (TV seriál)
You Be You And I'll Be Me (S03E10)
Asshole, Other Asshole, and the Depressive Muppet (S03E09)
The Insidious Lure of Pumpkin Spice (S03E08)
další epizody (10)
2017 Ty, já a ona (TV seriál)
Kam se poděla naše láska, baby? (S02E10)
Vodka a nadějné vyhlídky (S02E09)
Podivní malí milí pudlíci (S02E08)
další epizody (10)
2016 Ty, já a ona (TV seriál)
Neskutečná romantika (S01E10)
Můj domov je v Coloradu (S01E09)
Vztah mezi více lidmi (S01E08)
další epizody (10)
2015 Zvrhlé panství (TV seriál)
2014 Fargo (TV seriál)
The Heap (S01E08)
Who Shaves the Barber? (S01E07)
Buridan's Ass (S01E06)
další epizody (5)
2013 Legit (TV seriál)
Hat Hair (S01E11)
Cuckoo's Nest (S01E10)
Agentura Jasno (TV seriál)
Juliet Wears the Pantsuit (S07E09)
2011 Flashpoint (TV seriál)
I'd Do Anything (S03E12)
2007 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Sally se vrací (S01E05)
Sally (S01E01)
Peep Show (TV seriál)
Svatba (S04E06)
Hodinový manžel (S04E04)
Fitko (S04E03)
2005 Joey (TV seriál)
Joey a nóbl sestra (S01E19)
2004 Peep Show (TV seriál)
Svatba (S02E06)
Univerzitní výzva (S02E04)
Místní nula (S02E03)
další epizody (5)
1996 Flash Forward (TV seriál)
Praštěná holka (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1993 Chris Cross (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
1982 Děti z ulice Degrassi (TV seriál)

Dokumentární

2009 Casper och den förbjudna filmen (TV film) - a.z.
2000 Lord Stanley's Cup: Hockey's Ultimate Prize

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky