foto

Marta Černická

  • nar. 19.5.1920
    Hodruša-Hámre, Slovensko, Československo
  • zem. 7.2.2002 (81 let)
    Bratislava, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Smutný valčík (TV film)
1995 Veľmi starí obaja (TV film)
1994 Na krásnom modrom Dunaji
1991 Zloději
1990 Citové cvičenia (TV film)
Dávajte si pozor!
Studňa mladosti (TV film)
1989 Inzerát na sny (TV film)
V našom meste býva Gulliver (TV film)
Živé svetlo (TV film)
1988 Ako si Grétička trochu zdriemla (TV film)
Iba deň
Krasava (TV film)
Lúčenie (TV film)
1986 Chlapec do náručia (TV film)
Utíkejme, už jde!
1985 Vyznanie na cestu (TV film)
1984 Bezvýznamná žena (TV film)
Dom pod morušou (TV film)
Hra o Maruške (TV film)
Mama, ja chcem bračeka (TV film)
O mužoch, ženách a deťoch (TV film)
O sláve a tráve
Sladké starosti
Zločin Arthura Savilla (TV film)
1983 Husiarka a kráľ (TV film)
Medik (TV film)
Výlet do mladosti (TV film)
1982 Matka (TV film)
Medzi nami (TV film)
Posledný svojho rodu (TV film)
Týždeň naopak (TV film)
1981 Ťažká profesia (TV film)
1980 Baranček rovno z rozprávky (TV film)
Miško Drotár a naozajstná princezná (TV film)
1978 Na vysokej skale: Spievanka (TV film)
Článok na prvú stranu (TV film)
1977 Biela stužka v tvojich vlasoch
Lúčenie (TV film)
1976 Deväť opustených kabeliek (TV film)
Dobrý deň, stará mama (TV film)
Tereza (TV film)
1975 Hodina úsvitu (TV film)
Kamarátka pre nás dvoch (TV film)
Predajňa 044 (TV film)
1974 Symfónia pre Beatrice (TV film)
1970 Chlapci (TV film)
Medený gombík (TV film)
1969 Pozvanie na zámok (divadelní záznam)
Stromy zomierajú postojačky (divadelní záznam)
1950 Priehrada
1948 Vlčie diery

TV seriály

1995 Škriatok (TV seriál)
1985 Sršne v úli (TV seriál)
Slávnosť (E07)
Kamaráti (E06)
Stará mama (E05)
další epizody (6)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
1975 Nepokojná láska (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace