foto

Jurij Kuzněcov

  • nar. 3.9.1946 (72 let)
    Abakan, Krasnojarskaja oblast, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Chelovek, kotoryy udivil vsekh
Loučit se nebudeme
2017 V Kejptaunskom portu
2016 Vrač
2015 Pionýři hrdinové
2014 Na dně
2010 Kotorogo ně bylo
2009 Ivan Hrozný
2008 Rozygryš
2006 Ostrov
Vy ně ostavite meňa
2004 Igry motylkov
Imeniny
2003 Dněvnik kamikadze
Svéráz národní politiky
2002 Antikiller
Žizň zabavami polna
2001 Mechaničeskaja sjuita
Svéráz národního lovu v zimě
2000 Kapitánská dcerka
Rožděstvěnskaja mysterija
1999 Duch
Ženskaja sobstvěnnosť
1998 Cirk sgorel, i klouny razběžalis
1997 Amerikanka
Bomba
Bratr
Šizofrenija
1996 Osudová vejce
1995 Kakaja čudnaja igra
Pribytije pojezda
1994 Děti čugunnych bogov
Katia Ismaïlova
1993 Nad ťomnoj vodoj
Pamietnik znaleziony w garbie
1992 Trava i voda
Udači vam, gospoda
1991 Chmel - Film pěrvyj: Kreposť
Něvozvraščeněc
Příběh génia
1990 Afgánský zlom
Pasternak (TV film)
1989 Bumažnyje glaza Prišvina
Iskusstvo žiť v Oděsse
Ono
Psy
Stuk v dver
Svoboda je radost
Tormoženije v nebesach
1988 Chladné léto roku 1953
Dobrodružství Quentina Durwarda
Sobačje serdce (TV film)
Utomljonnoje solnce
1987 Jedinoždy solgav
1986 Ja těbja něnavižu (TV film)
Podsudimyj
Zával
1985 Rus iznačalnaja
1984 Můj přítel Ivan Lapšin
Prochindiada, ili běg na městě
Šarlotin náhrdelník (TV film)
1983 Torpédové bombardéry

TV seriály

2017 Optimisty (TV seriál)
Žena policejskogo (TV seriál)
2016 Bednyje ljudi (TV seriál)
2015 Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
2014 Ladoga (TV seriál)
2013 Berega mojej mečty (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Poligon (S01E08)
V lesu (S01E07)
Parom (S01E06)
další epizody (8)
Obnimaja něbo (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Konkurent (S02E13)
2012 Verju (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Epilog (S01E24)
Final (S01E23)
Syn (S01E21)
2011 Robinzon (TV seriál)
2009 Krest v kruge (TV seriál)
Moskovskij dvorik (TV seriál)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Svet angela (S01E24)
Prochodnaja peška (S01E23)
Ochota na tajpana (S01E22)
další epizody (24)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla 3 (TV seriál)
Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla 2 (TV seriál)
Studěnty 2 (TV seriál)
Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla 1 (TV seriál)
2003 Učastok (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Gorjačije golovy (S05E26)
Zolotaja banka (S05E25)
Samorodok (S05E24)
další epizody (24)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tonkosti bizněsa (S04E26)
Voroňja slobodka (S04E25)
Striptiz po-tajski (S04E24)
další epizody (26)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koški-myški (S03E26)
Pareň iz našego goroda. Časť 2 (S03E25)
Pareň iz našego goroda. Časť 1 (S03E24)
další epizody (26)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo № 1999 (S02E25)
Zakazčik (S02E24)
Sobaka Stalina (S02E23)
další epizody (24)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kukolka (S01E30)
Pogoňa za prizrakom (S01E29)
Mnogaja leta (S01E27)
další epizody (21)

Dokumentární

1991 Chmel - Film vtoroj: Ischod

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace