foto

Tero Jartti

  • nar. 16.3.1962 (57 let)
    Valtimo, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Královna Kristýna
2013 Kaappari
2012 Stalkkeri (TV film)
2011 Näkymättömiä Voimia
2009 Rööperi
2006 Matti
2005 Puuro
2004 Kiltin yön lahjat (TV film)
Vares - Yksityisetsivä
2003 Dark Side of the Car (TV film)
Dead Ends
2001 Cyclomania
2000 Pako punaisten päämajasta (TV film)
Viimeinen kesäpäivä
1999 Rukajärven tie
1998 Ensi tiistaina Brahmsia (studentský film)
Tommy a přítel z divočiny
1997 Jäänmurtaja
Ristin juurella (studentský film)
1996 Mraky odtáhly
Tomas
1994 Aapo
Susi tulee
Virkistysalue
1993 Chaplinesque
Routasydän
1992 Antakaa eläinten nukkua rauhassa (studentský film)
Back to the USSR – Takaisin Ryssiin
1991 Missä on suuri pohjoinen (TV film)
1990 Janne Kuutio (TV film)
1989 Valkoinen nainen (TV film)
1985 Hamlet (TV film)
Kaivatut (studentský film)
1984 Pallo hallussa (divadelní záznam)
1983 Mona ja palavan rakkauden aika

TV seriály

2011 Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Mies rajan takaa - osa 2 (E02)
Mies rajan takaa - osa 1 (E01)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
2005 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Taivaaseen ota tykösi (S03E03)
1993 Kiimaiset poliisit (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 1 (E01)
Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Neilikka (E05)
Häät ja hautajaiset (E04)
Sankari (E03)
další epizody (5)
1991 Pakanamaan kartta (TV seriál)
1990 Lottovoittajien maa (TV seriál)
1989 Seitsemän veljestä (TV seriál)

Dokumentární

2010 Ohjaaja matkalla ihmiseksi - Mikko Niskasen tarina (TV seriál)
1989 Läpi harmaan kiven (TV film)
1985 Hamlet - dokumentti (TV seriál)
1984 Pääosassa Jouko Turkka (TV film)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Scénografická filmografie

Filmy

2000 Elokuvantekijät
1994 Aapo

Zvukařská filmografie

Filmy

2015 Lintuuntuminen

Kostymérská filmografie

Filmy

2000 Elokuvantekijät

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace