foto

Mária de Riggová

  • nar. 15.10.1950 (68 let)
    Púchov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Červené víno (TV film)
1975 Pacho, hybský zbojník
1974 V každom počasí
Veľké pokušenie (TV film)
1973 Horká zima
Skrytý prameň
1972 Plamene (TV film)
1971 Nevesta hôľ
1970 Maroško študuje
1969 Čierna minúta
1968 Maroško (TV film)

TV seriály

1976 Miesto v dome (TV seriál)
Otec (E06)
Chladná jar (E05)
Mamičkin najkrajší (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace