foto

Sergio Fiorentini

  • nar. 29.7.1934 (86 let)
    Řím, Lázio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dolce di latte
Il mio giorno
2013 La mossa del pinguino
2012 Teresa Manganiello, Sui Passi dell'Amore
Una famiglia perfetta
Viva l'Italia
2011 Tutti al mare
2010 Preferisco il paradiso (TV film)
2009 Io, loro e Lara
2008 Stella della porta accanto, La (TV film)
Torno a vivere da solo
2007 Pompeje (TV film)
2006 Buona battaglia - Don Pietro Pappagallo, La (TV film)
La contessa di Castiglione (TV film)
2005 Taxi Lovers
2004 Odpověz mi
2003 Nessuno al suo posto (TV film)
Una vita sottile (TV film)
2002 Jan XXIII.: Papež míru (TV film)
2001 Senza confini (TV film)
Stregati dalla luna
1999 Vera madre, La
1997 Les Héritiers (TV film)
1996 Malý lord (TV film)
1995 Confession secrète (TV film)
1993 L'angelo con la pistola
1992 Complicazioni nella notte
Ostinato destino
Tři dny se soudcem (TV film)
1991 Il Muro di gomma
Ritals, Les (TV film)
1990 O Janovi a podivuhodném příteli (TV film)
1977 Il Fausto di Marlowe (TV film)

TV seriály

2010 La ladra (TV seriál)
2009 U jezera (TV seriál)
2007 Boris (TV seriál)
Ho sposato uno sbirro (TV seriál)
2006 Crimini (TV seriál)
2005 Nebbie e delitti (TV seriál)
2002 Cuori rubati (TV seriál)
2000 Distretto di polizia (TV seriál)
1998 Cronaca nera (TV seriál)
Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Primo cittadino (TV seriál)
1997 Trenta righe per un delitto (TV seriál)
1996 Il maresciallo Rocca (TV seriál)
1991 I ragazzi del muretto (TV seriál)
1984 Chobotnice (TV seriál)
1980 Il fascino dell'insolito (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky