foto

Dana Dinková

  • nar. 25.9.1973 (45 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Čajová šálka lásky (TV film)
1998 Dožinky (TV film)
Knieža (TV film)
1997 Tábor padlých žien
1990 Šípková Růženka
1982 Zázračný autobus (TV film)

TV seriály

1997 Duchovia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace