foto

Alexej Rodionov

  • nar. 26.4.1947 (72 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Empire V
2017 Večírek
2011 Beduín
Generation P
2008 Admirál
2002 Letnij dožď
2000 24 časa
Cinderella (TV film)
1998 Krev andělů
1997 Vášeň v poušti
1995 Musulmanin
1993 Ja chotěla uvideť angelov
1992 Orlando
1988 Žena kerosinščika
1987 Šura i Prosvirňak
1986 My věsely, sčastlivy, talantlivy!
1985 Jdi a dívej se
1983 Sredi serych kamněj

TV seriály

2015 Džuna (TV seriál)
2014 Uchoďaščaja natura (TV seriál)
2009 Admiral (TV seriál)
2004 Trestný prapor (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)

Dokumentární

2015 Kronštadt 1921 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky