foto

Ilona Grübel

  • nar. 23.9.1950 (68 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Inga Lindström: Láska v Sandbergenu (TV film)
2006 Hra lásky a života (TV film)
2003 Ptačí chřipka (TV film)
2002 Děti štěstěny (TV film)
2000 Einmal leben (TV film)
1998 Im Fegefeuer der Lust (TV film)
1993 Otec Schwarz zasahuje (TV film)
1988 Schwarz-Rot-Gold - Schwarzer Kaffee (TV film)
1987 Krähenbaum, Der (TV film)
1985 Tatort - Der Mord danach (TV film)
Terč
1983 Tatort - Roulette mit 6 Kugeln (TV film)
1979 Místo činu - Kulka v těle (TV film)
1974 Arme klauen nicht (TV film)
1973 Marie (TV film)
Sonja schafft die Wirklichkeit ab oder... ein unheimlich starker Abgang
Tatort - Kressin und die zwei Damen aus Jade (TV film)
1972 Die Lokalbahn (TV film)
Fall für Goron, Ein (TV film)
Mucki (TV film)
1971 Der Komödienstadel - Der Ehestreik (divadelní záznam)
Dreißig Silberlinge (TV film)
Tatort - AE 612 ohne Landeerlaubnis (TV film)
Tatort - Frankfurter Gold (TV film)
1970 Die Jungfrauen von Bumshausen
Jonathan
Morgen, ein Fenster zur Straße (TV film)
Unwichtiger Tag (TV film)
1969 Herzblatt oder Wie sag' ich's meiner Tochter?
1968 Peter und Sabine
Pole Poppenspäler (TV film)
1967 Paarungen
1966 Kirschgarten, Der (TV film)

TV seriály

2007 Big Ben (TV seriál)
Milostný trojúhelník (S13E03)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
Un enfant dans la tourmente (TV seriál)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Wo ist Katarina? (S02E19)
Alles Theater (S02E18)
Die Freundin (S02E15)
další epizody (4)
1987 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Nackte Tatsache (S02E11)
Die Heimkehr (S02E10)
Udos Entschluss (S02E08)
další epizody (8)
1986 Symphonie (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Ein Kind, ein Kind, ein Kind (S01E24)
Prost, Herr Professor! (S01E22)
Gewalt im Spiel (S01E21)
další epizody (10)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die falsche Diagnose (S01E13)
Vaterschaft (S01E12)
Die Mutprobe (S01E11)
další epizody (4)
1984 Dans la tourmente (TV seriál)
1983 Geschwister Oppermann, Die (TV seriál)
1981 Âge d'or, L' (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Fünf Tage hat die Woche (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)
1959 Stars in der Manege (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace