foto

Marcello Daciano

  • nar. 17.8.1977 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 The Bride
2012 Preciosa
2010 My America
2008 Laura
2006 Imaginary Friend
2001 I Hope...

TV seriály

2006 Lonelygirl15 (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 The Bride
2012 Preciosa
2010 My America
2008 Laura
2006 Imaginary Friend
2001 I Hope...

Herecká filmografie

Filmy

2008 Laura

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace