foto

Tiger Shroff

  • nar. 2.3.1990 (28 let)
    Bombaj, Maharashtra, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rambo
Student of the Year 2
2018 Baaghi 2
2017 Munna Michael
2016 A Flying Jatt
Baaghi
2014 Heropanti
1993 Pyara Bharat Yeh Kahe (TV film)

TV pořady

2017 Super Fight League (TV pořad)
2016 The Kapil Sharma Show (TV pořad)
2014 Look Who’s Talking (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace