foto

Ritchie Coster

  • nar. 1.7.1967 (50 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Submission
2016 The Great & The Small
2015 Creed
Hacker
2014 Kde vládne zbraň
2010 Ať vejde ten pravý
Exmanželka za odměnu
Pete Smalls Is Dead
2009 Virtuality (TV film)
2008 Temný rytíř
2007 Americký gangster
2006 Strážce
2002 Samá voda
Tuxedo
2001 15 minut
2000 The Photographer
Vnadidlo
1999 Aféra Thomase Crowna
1998 Pohled z okna (TV film)

TV seriály

2017 Shades of Blue (TV seriál)
Behind the Mask (S02E12)
The Quality of Mercy (S02E11)
A House Divided (S02E07)
další epizody (5)
2015 Temný případ (TV seriál)
Konečná stanice (S02E08)
Jiné životy (S02E05)
Všechno k zemi (S02E04)
další epizody (6)
2013 Černá listina (TV seriál)
Anslo Garrick (No. 16): Conclusion (S01E10)
Anslo Garrick (No. 16) (S01E09)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Ghosts (S01E02)
Luck (TV seriál)
2008 John Adams (TV seriál)
2006 Unesený (TV seriál)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2004 Traffic (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
1997 Dellaventura (TV seriál)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2004 With God on Our Side: George W. Bush and the Rise of the Religious Right in America (TV film)
1992 HBO First Look (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace