foto

Ritchie Coster

  • nar. 1.7.1967 (52 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Bygone
2017 Submission
2016 The Great & The Small
2015 Creed
Hacker
2014 Kde vládne zbraň
Rose
2010 Ať vejde ten pravý
Exmanželka za odměnu
Pete Smalls Is Dead
2009 Virtuality (TV film)
2008 Temný rytíř
2007 Americký gangster
2006 Strážce
2002 Samá voda
Tuxedo
2001 15 minut
2000 The Photographer
Vnadidlo
1999 Aféra Thomase Crowna
1998 Pohled z okna (TV film)

TV seriály

2019 Happy! (TV seriál)
Vzkříšení (S02E10)
Pět kuřecích stripsů a bouchačka (S02E09)
2018 Happy! (TV seriál)
Přítel smrti (S02E08)
Arlo a Marie (S02E07)
Pervapalooza (S02E06)
další epizody (12)
2017 Happy! (TV seriál)
Rok koně (S01E04)
Na co jsou úsměvy? (S01E02)
Svatý Nick (S01E01)
Miliardy (TV seriál)
Currency (S02E05)
Špinaví poldové (TV seriál)
Behind the Mask (S02E12)
The Quality of Mercy (S02E11)
A House Divided (S02E07)
další epizody (5)
2015 Temný případ (TV seriál)
Konečná stanice (S02E08)
Jiné životy (S02E05)
Všechno k zemi (S02E04)
další epizody (6)
2013 Černá listina (TV seriál)
Anslo Garrick (č. 16): 2. část (S01E10)
Anslo Garrick (č. 16): 1. část (S01E09)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Duchové (S01E02)
Luck (TV seriál)
Two Prized Colts Go Head-to-Head (E09)
Ace Counters Smythe's Move with His Own (E08)
Ace and Claire Tour a Horse Farm (E07)
další epizody (9)
2009 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Sen o slávě (S08E08)
2008 John Adams (TV seriál)
Přidej se nebo zemři (E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Umění napodobuje život (S09E03)
2006 Unesený (TV seriál)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Skeleton (E08)
2004 Traffic (TV seriál)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Bodies (S14E01)
2002 Taxík (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Člověk člověku vlkem (S01E14)
2000 Sex ve městě (TV seriál)
Přiznat nebo zatloukat? (S03E12)
Právo a pořádek (TV seriál)
Dissonance (S11E03)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Sunny, Like Sunshine (S01E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vypadat jako jedna z nich (S01E03)
1997 Dellaventura (TV seriál)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2004 With God on Our Side: George W. Bush and the Rise of the Religious Right in America (TV film)
1992 HBO First Look (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky