foto

Gene Farber

  • nar. 14.11.1978 (40 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gornyje ogni
2016 Captain America: Občanská válka
One Under the Sun
2011 X-Men: První třída
2009 Virtuality (TV film)

TV seriály

2019 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
No More Secrets (S10E22)
2018 S.W.A.T. (TV seriál)
Shaky Town (S02E01)
2017 Shooter (TV seriál)
Primer Contact (S01E10)
2016 Mistresses (TV seriál)
Lean In (S04E05)
2015 Jak prosté (TV seriál)
Pod kůží (S03E21)
Prozíravost (TV seriál)
Meat (S03E12)
2014 Lovci zločinců (TV seriál)
Česká spojka (S03E14)
2013 Vegas (TV seriál)
Two of a Kind (E15)
2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Brooklyn ‘Til I Die (S08E12)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S08E07)
Day 8: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S08E06)
Day 8: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S08E05)
další epizody (4)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dívka v modrém (S10E11)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dobrý odhad (S02E09)
Vražedná čísla (TV seriál)
Sběratel bot (S05E14)
2008 Mentalista (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nebezpečné hry (S03E15)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Absentia (S13E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace