foto

Lee Patterson

  • nar. 31.3.1929
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • zem. 14.2.2007 (77 let)
    Galveston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Healer
1990 Býčí oko
1986 Poslední dny generála Pattona (TV film)
1985 Přání smrti 3
1982 Připoutejte se, prosím! 2
1972 Chatova země
1969 Search for the Evil One, The
1967 Valley of Mystery (TV film)
1965 The Jack Benny Hour (TV film)
1963 Encrucijada mortal
1960 3 světy Gullivera
October Moth
1959 Breakout
Deadly Record
Jack the Ripper
Please Turn Over
Third Man on the Mountain
White Trap, The
1958 Cat & Mouse
Golden Disc, The
Man with a Gun
Spaniard's Curse, The
1957 Flying Scot, The
Key Man, The
Man-Eater - a.z.
Natlogi betalt
The Counterfeit Plan
The Story of Esther Costello
Time Lock
1956 Checkpoint
Dry Rot
Reach for the Sky
Soho Incident
1955 Faccia da mascalzone
Nad námi vlny
The Whiteoak Chronicles: The Building of Jalna (TV film)
1954 Diamond Expert
Passing Stranger
The Good Die Young
1953 36 Hours
Malta Story
Meet Mr. Lucifer

TV seriály

1990 Zorro (TV seriál)
1989 MacGyver (TV seriál)
Zlatá horečka (S04E14)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
Texas (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
1970 The Immortal (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Another World (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 The Invisible Man (TV seriál)
1957 Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The New Adventures of Martin Kane (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Assignment Foreign Legion (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
The Vise (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2004 Daytime's Greatest Weddings
1966 NET Journal (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Family Feud (TV pořad)
1969 ZDF Hitparade (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace