foto

K.T. Stevens

  • nar. 20.7.1919
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 13.6.1994 (74 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Corrina, Corrina
1984 Hra s ohněm
1974 Pets
1970 Adam at 6 A.M.
1969 Bob a Carol a Ted a Alice
1958 Raketa na Měsíc
1956 Jungle Hell
1953 Tumbleweed
Vice Squad
1950 Harriet Craig
1949 Port of New York
1944 Address Unknown
1942 The Great Man's Lady
1940 Slečna Kitty
1921 Don't Tell Everything
Peck's Bad Boy

TV seriály

1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
1965 Paradise Bay (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1960 The Brothers Brannagan (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Ethel Barrymore Theater (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 I Love Lucy (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

TV pořady

1960 About Faces (TV pořad)
Here's Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace