foto

Nicola Stapleton

  • nar. 9.8.1974 (46 let)
    Elephant and Castle, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tomáš a jeho přátelé: Cesta z ostrova Sodor
2016 Dusty and Me
2015 Blood and Carpet
The Rise of the Krays
2009 The Magic Hour
2007 The Commander: The Devil You Know (TV film)
2001 Chunky Monkey
Goodbye Charlie Bright
Láva
South West 9
2000 It Was an Accident
1999 Dead On Time
Killing Zone, The
1998 Příběh duchů
1995 A Fistful of Fingers
1993 Doctor Who: Dimensions in Time (TV film)
1990 Hora odvahy
1987 Jeníček a Mařenka
Sněhurka a sedm trpaslíků
1983 Chobotnička

TV seriály

2017 White Gold (TV seriál)
Prodejci jsou jako upíři (S01E01)
2008 Hollyoaks Later (TV seriál)
Poslední nepřítel (TV seriál)
2005 Jane Hall (TV seriál)
2004 Gaby & the Girls (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 The Young Person's Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
1995 Tenká modrá linie (TV seriál)
Dnešní mládež (S01E06)
1994 Harry Enfield and Chums (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
1987 Simon and the Witch (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 All in Good Faith (TV seriál)
Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Válka gangů (S01E05)
EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Dokumentární

2009 Hands Solo
1991 Secret History (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky