foto

Jacqueline Wilson

  • nar. 17.12.1945 (75 let)
    Bath, Somerset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2020 Čtyři děti a skřítek - kniha
2008 Dustbin Baby (TV film) - kniha
2005 Illustrated Mum, The (TV film) - kniha

TV seriály

2018 Katy (TV seriál) - kniha
Wings (E03) - kniha
Wheels (E02) - kniha
Wild (E01) - kniha
2015 Hetty Feather (TV seriál) - kniha
2013 The Dumping Ground (TV seriál) - kniha
2010 Tracy Beaker Returns (TV seriál) - kniha
2004 Best Friends (TV seriál) - kniha
2003 Girls in Love (TV seriál) - kniha
2002 Příběh Tracy Beakerové (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Double Act (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2002 Double Act (TV film)

TV seriály

1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky