foto

Eric Steinberg

  • nar. 26.8.1969 (48 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 True Vinyl
2002 This Beautiful Life
1999 Domov vašich snů (TV film)
1998 Yellow
1996 Soukromé očko
Star Trek VIII: První kontakt
1993 Rage of Vengeance

TV seriály

2016 Druhá šance (TV seriál)
Stará známá (E08)
2015 Supergirl (TV seriál)
Hostile Takeover (S01E08)
Stronger Together (S01E02)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
Kousnout se do jazyka (S04E17)
2013 Prolhané krásky (TV seriál)
Gamma Zeta Die! (S04E05)
Čas tváře (S04E04)
Teď už je hodná (S03E14)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
Otec to ví nejlíp (S02E22)
2011 Mortal Kombat: Legacy (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Chybějící stránka (S02E08)
Sůl v ráně (S01E12)
Chvíli poté (S01E11)
Torchwood (TV seriál)
The Middle Men (S04E06)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Drž se svých přátel (S01E10)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2007 Hvězdná brána (TV seriál)
Odměna (S10E15)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Za rozbřesku (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Pistole a růže (S02E20)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S05E22)
Day 5: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S05E21)
Hvězdná brána (TV seriál)
Spolek zlodějů (S10E09)
Z masa a kostí (S10E01)
Kamelot (S09E20)
další epizody (4)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V utajení (S03E08)
Kriminálka Miami (TV seriál)
V podezření (S04E06)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
MDs (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Equinox, část druhá (S06E01)
1998 Čarodějky (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
JAG (TV seriál)
S úmyslem zemřít (S03E13)
1997 Conan (TV seriál)
Pauly (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace