foto

Eric Steinberg

  • nar. 26.8.1969 (48 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 True Vinyl
2002 This Beautiful Life
1999 Domov vašich snů (TV film)
1998 Yellow
1996 Soukromé očko
Star Trek VIII: První kontakt
1993 Rage of Vengeance

TV seriály

2016 Druhá šance (TV seriál)
Stará známá (E08)
2015 Supergirl (TV seriál)
Hostile Takeover (S01E08)
Stronger Together (S01E02)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
Father Knows Best (S02E22)
2011 Mortal Kombat: Legacy (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Save the Date (S02E08)
Salt Meets Wound (S01E12)
Moments Later (S01E11)
Torchwood (TV seriál)
The Middle Men (S04E06)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Keep Your Friends Close (S01E10)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2007 Hvězdná brána (TV seriál)
Odměna (S10E15)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Za rozbřesku (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Pistole a růže (S02E20)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S05E22)
Day 5: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S05E21)
Hvězdná brána (TV seriál)
Spolek zlodějů (S10E09)
Z masa a kostí (S10E01)
Kamelot (S09E20)
další epizody (4)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
MDs (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Equinox, část druhá (S06E01)
1998 Čarodějky (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Conan (TV seriál)
Pauly (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace