foto

Leyna Weber

  • nar. Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Pig
2009 Road to the Altar

TV seriály

2011 Mé nové Já (TV seriál)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Podkladový nátěr (S05E01)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Informace (S05E20)
2003 Kenny the Shark (TV seriál)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
DR 1-102 (S12E13)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Z gangsterů džentlmeni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky