foto

Eoin Macken

  • nar. 21.2.1983 (34 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Na televizních obrazovkách je k vidění v roli doktora T. C. Callahana v lékařském dramatickém seriálu Noční směna stanice NBC, který se v roce 2016 vrací se svou třetí sezónou. Dále byl tento irský herec k vidění v televizním filmu Proč zabili Ježíše stanice National Geographic v režii Christophera Menaula, který byl nominován na cenu Emmy. Macken je divákům známý také svou rolí v úspěšném seriálu stanice BBC Merlin coby odvážný hrdina Gwaine. Na televizních obrazovkách má na svém kontě také větší roli v seriálu Tudorovci.

Falcon

Herecká filmografie

Filmy

2018 I Am Fear
2017 The Wedding Invitation
2016 Les sebevrahů
Resident Evil: Poslední kapitola
2015 Proč zabili Ježíše (TV film)
2013 Callback Queen, The
Cold
2012 Paddy's in the Boot
Suspension of Disbelief
The Inside
2010 Centurion
Siren
2009 Dreaming for You
Once Upon a Time in Dublin
Small Island (TV film)
Surovost
Through the Night
2008 Christian Blake
2006 Borci

TV seriály

2017 Noční směna (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2016 Noční směna (TV seriál)
Burned (S03E13)
Emergent (S03E12)
Trust Issues (S03E11)
další epizody (13)
2015 Noční směna (TV seriál)
Darkest Before Dawn (S02E14)
Sunrise, Sunset (S02E13)
Moving O (S02E12)
další epizody (14)
2014 Noční směna (TV seriál)
Zachraň mě (S01E08)
Pokrevní bratři (S01E07)
Návrat domů (S01E06)
další epizody (8)
2010 Tudorovci (TV seriál)
As It Should Be (S04E08)
Sixth and the Final Wife (S04E07)
2008 Merlin (TV seriál)
Raw (TV seriál)
2007 Tudorovci (TV seriál)
His Majesty, the King (S01E04)
1989 Fair City (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Cold
2012 The Inside
2009 Dreaming for You
2008 Christian Blake

TV seriály

2017 Noční směna (TV seriál)
Family Matters (S04E06)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Cold
2012 The Inside
2009 Dreaming for You
2008 Christian Blake

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 The Inside

Producentská filmografie

Filmy

2012 The Inside

Střihačská filmografie

Filmy

2012 The Inside

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace