foto

Daniel Evans

  • nar. 31.7.1973 (47 let)
    Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bídníci
2011 Seeds of Arkham
2008 Tajemství polévky rámen
2005 Panenská královna (TV film)
2003 Y Mabinogi
2002 Daniel Deronda (TV film)
Zítra La Scala!
1999 Great Expectations (TV film)
1998 Lazebník sibiřský
1997 Cameleon
1996 Midsummer Night's Dream, A

TV seriály

2008 Reality Obsessed (TV seriál)
Umučení (TV seriál)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a prach (S10E05)
2005 Až na konec světa (TV seriál)
Fire Down Below (E03)
Close Quarters (E02)
Rites of Passage (E01)
Pán času (TV seriál)
2004 MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2002 Helen West (TV seriál)
2001 Love in a Cold Climate (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)

Dokumentární

2004 Dal: Yma/Nawr

Host

TV pořady

2010 BBC Proms (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky