foto

Clare Holman

  • nar. 1964
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Censor
2017 Tom
Waiting for You
2014 Suite Française
2009 Lovci (TV film)
2008 Fallout (TV film)
2005 Child of Mine (TV film)
Derailed (TV film)
Smrt po internetu
2003 Jindřich VIII. (TV film)
Perlivý kyanid (TV film)
2001 Nevinný (TV film)
Vražedná místa: Fotografovo křeslo (TV film)
2000 Harm Done (TV film)
1999 David Copperfield (TV film)
Zlobivý kluk (TV film)
1996 Giving Tongue (TV film)
1994 Tom a Viv
1993 Boiling Point
1991 Rozsudek smrti
Strach ze tmy
1990 Close Relations (TV film)
1989 Na předměstí (TV film)
Žena v černém (TV film)

TV seriály

2019 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
Agatha Raisin & The Haunted House (S03E01)
2018 The Little Drummer Girl (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Rellik (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Koruna (TV seriál)
Záhadný muž (S02E10)
The A Word (TV seriál)
Naming Day (S02E01)
2016 Blízký neznámý (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2015 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Zamotaný případ 2 (S09E06)
Zamotaný případ 1 (S09E05)
Břemena druhých 2 (S09E04)
další epizody (5)
2014 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Mimo dobro a zlo 2 (S08E06)
Mimo dobro a zlo 1 (S08E05)
Nemejští lvi 2 (S08E04)
další epizody (6)
2013 Scott and Bailey (TV seriál)
Thin Ice (S03E03)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Inteligentní plán 2 (S07E06)
Inteligentní plán 1 (S07E05)
Zaměněná těla 2 (S07E04)
další epizody (6)
2012 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Neodstranitelná skvrna (S06E04)
Děsivá symetrie (S06E03)
Plemeno zmijí (S06E02)
další epizody (4)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
Predicting Murder (S01E03)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Lži a tajemství (S05E04)
Mysl hory přenáší (S05E03)
Hořký úděl staré dámy (S05E01)
2010 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Stíny minulosti (S04E04)
Přichází náhlá smrt (S04E03)
Smrt na observatoři (S04E02)
další epizody (4)
2009 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Blues kontrakultury (S03E04)
Špatná perspektiva (S03E03)
Něžný déšť milosrdenství (S03E02)
další epizody (4)
2008 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Nepřestávej se dívat (S02E04)
Život zrozený z ohně (S02E03)
Hudba, pro kterou se umírá (S02E02)
další epizody (4)
2007 Fallen Angel (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Pokání (S01E04)
Školní pouta (S01E03)
Koho bozi chtějí zničit (S01E02)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Lewis (S01E01)
Slečna Marplová (TV seriál)
Cukání v palci (S02E03)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Venkovský život (S09E06)
2002 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zvoní ti umíráček (S05E03)
1999 Love in the 21st Century (TV seriál)
1998 Big Women (TV seriál)
1997 The Lakes (TV seriál)
1992 Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1988 Rainbow, The (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)

Dokumentární

2002 The John Thaw Story (TV film)
1996 Al Pacino - Richard III.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky