foto

Clare Holman

  • nar. 1964
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tom
Waiting for You
2014 Suite Française
2009 Lovci (TV film)
2006 Slečna Marplová: Cukání v palci (TV film)
2005 Child of Mine (TV film)
Derailed (TV film)
Smrt po internetu
2003 Jindřich VIII. (TV film)
Perlivý kyanid (TV film)
2001 Nevinný (TV film)
Vražedná místa: Fotografovo křeslo (TV film)
2000 Harm Done (TV film)
1999 David Copperfield (TV film)
Zlobivý kluk (TV film)
1996 Giving Tongue (TV film)
1994 Tom a Viv
1993 Boiling Point
1991 Rozsudek smrti
Strach ze tmy
1990 Close Relations (TV film)
1989 Na předměstí (TV film)
Žena v černém (TV film)

TV seriály

2018 The Little Drummer Girl (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Rellik (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
The A Word (TV seriál)
Naming Day (S02E01)
The Crown (TV seriál)
Mystery Man (S02E10)
2016 Blízký neznámý (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2015 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Zamotaný případ 2 (S09E06)
Zamotaný případ 1 (S09E05)
Břemena druhých 2 (S09E04)
další epizody (5)
2014 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Mimo dobro a zlo 2 (S08E06)
Mimo dobro a zlo 1 (S08E05)
Nemejští lvi 2 (S08E04)
další epizody (6)
2013 Scott and Bailey (TV seriál)
Thin Ice (S03E03)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Inteligentní plán 2 (S07E06)
Inteligentní plán 1 (S07E05)
Zaměněná těla 2 (S07E04)
další epizody (6)
2012 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Neodstranitelná skvrna (S06E04)
Děsivá symetrie (S06E03)
Plemeno zmijí (S06E02)
další epizody (4)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
Predicting Murder (S01E03)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Lži a tajemství (S05E04)
Mysl hory přenáší (S05E03)
Hořký úděl staré dámy (S05E01)
2010 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Stíny minulosti (S04E04)
Přichází náhlá smrt (S04E03)
Smrt na observatoři (S04E02)
další epizody (4)
2009 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Blues kontrakultury (S03E04)
Špatná perspektiva (S03E03)
Něžný déšť milosrdenství (S03E02)
další epizody (4)
2008 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Nepřestávej se dívat (S02E04)
Život zrozený z ohně (S02E03)
Hudba, pro kterou se umírá (S02E02)
další epizody (4)
2007 Fallen Angel (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Pokání (S01E04)
Školní pouta (S01E03)
Koho bozi chtějí zničit (S01E02)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Lewis (S01E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Venkovský život (S09E06)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
2002 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zvoní ti umíráček (S05E03)
1999 Love in the 21st Century (TV seriál)
1998 Big Women (TV seriál)
1997 The Lakes (TV seriál)
1992 Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1988 Rainbow, The (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)

Dokumentární

2002 The John Thaw Story (TV film)
1996 Al Pacino - Richard III.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace