foto

Noémie Lenoir

  • nar. 19.9.1979 (38 let)
    Versailles, Yvelines, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kurýr: Restart
2007 Gomez vs Tavarés
Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži
2006 Dablér
2004 Když se setmí
2003 Gomez a Tavaréz
2002 Asterix a Obelix: Mise Kleopatra

TV seriály

2013 What Ze Teuf (TV seriál)
2010 Touche pas à mon poste! (TV seriál)
2004 Jeff a Leo (TV seriál)

Dokumentární

2001 Campus, le magazine de l'écrit (TV seriál)

TV pořady

2016 Quotidien (TV pořad)
2012 La parenthèse inattendue (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
2006 Jamel comedy club (TV pořad)
On n'est pas couché (TV pořad)
2005 Show Tyry Banksové (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 20h10 pétantes (TV pořad)
2001 Y a un début à tout (TV pořad)
1998 Plus grand cabaret du monde, Le (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace