foto

Naomi Judd

  • nar. 11.1.1946 (72 let)
    Ashland, Kentucky, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 An Evergreen Christmas
2013 Nearlyweds (TV film)
Window Wonderland (TV film)
2011 Šílená hra (TV film)
2001 Animální přitažlivost
1999 Family Tree
Vánoční píseň (TV film)
1998 Littlest Angel's Easter
1996 Very Personal with Naomi Judd (TV film)
1993 Rio Diablo (TV film)
1983 Living Proof: The Hank Williams Jr. Story (TV film)
1979 More American Graffiti

TV seriály

2004 Higglytown Heroes (TV seriál)
2001 Maybe It's Me (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 The Client (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)

Dokumentární

2014 Music City USA
2003 Intimate Portrait: Naomi Judd (TV film)
1997 Intimate Portrait: Wynonna (TV film)
1996 America's Music: The Roots of Country (TV seriál)
Bob Hope: Laughing with the Presidents (TV film)
1991 Judds Farewell Concert, The (TV film)
1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

2017 Megyn Kelly Today (TV pořad)
2008 The Doctors (TV pořad)
2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1983 Star Search (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1969 Hee Haw (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace