foto

Thomas Mann

  • nar. 6.6.1875
    Lübeck, Šlesvicko-Holštýnsko, Německá říše
  • zem. 12.8.1955 (80 let)
    Kilchberg, kanton Curych, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2008 Buddenbrookovi (TV film) - kniha
1999 Eleonora (TV film) - kniha
1994 Mário a kouzelník - kniha
1993 Mne skuchno, bes (TV film) - kniha
1992 Mirage, Le - kniha
1990 Death in Venice (TV film) - kniha
Kleine Herr Friedemann, Der (TV film) - kniha
1989 Malý pán Friedemann (TV film) - povídka
Poseshcheniye - kniha
1982 Doktor Faustus - kniha
Kouzelný vrch - kniha
1981 Death in Venice (TV film) - kniha
1978 Org - kniha
1977 Unordnung und frühes Leid - kniha
1976 Mário a kúzelník (TV film) - povídka
1975 Lota ve Výmaru - kniha
Tristan (TV film) - kniha
Trisztán (TV film) - povídka
1971 Smrt v Benátkách - kniha
1968 Zauberberg, Der (TV film) - kniha
1965 Krev Wälsungů - kniha
1964 Tonio Kröger - kniha
1959 Buddenbrooks - 1. Teil - kniha
Buddenbrooks - 2. Teil - kniha
Mario (TV film) - kniha
1957 Přiznání hochštaplera Felixe Krulla - kniha
Vyměněné hlavy - kniha
1953 Königliche Hoheit - kniha
1923 Die Buddenbrooks - kniha

TV seriály

1982 Bekenntnisse des Hochstaplers Felix Krull (TV seriál) - kniha
1979 Die Buddenbrooks (TV seriál) - kniha
1974 Libros, Los (TV seriál) - kniha
1971 I Buddenbroock (TV seriál) - kniha
1965 Buddenbrooks (TV seriál) - kniha

Dokumentární

1996 Deutschen Volke, Dem - kniha

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace