foto

Sue Perkins

  • nar. 22.9.1969 (51 let)
    Východní Dulwich, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 How to Build a Girl
Last Christmas
2013 The Big Fat Quiz of the 90s (TV film)
2001 Night of a Thousand Faces (TV film)
1998 Live from the Lighthouse (TV film)

TV seriály

2020 Hitmen (TV seriál)
Nikhil (E06)
Rivals (E05)
Dog (E04)
další epizody (6)
2018 My Favourite Sketch (TV seriál)
2013 Heading Out (TV seriál)
2012 The Last Leg (TV seriál)
2010 The Bubble (TV seriál)
2006 Annually Retentive (TV seriál)
2003 Robotkové (TV seriál)
2002 Dinotopie (TV seriál)
Spheriks (TV seriál)
2000 Bob Martin (TV seriál)
1995 Fist of Fun (TV seriál)
Peter Principle, The (TV seriál)
The Saturday Night Armistice (TV seriál)
1994 Lloyds Bank Channel 4 Film Challenge (TV seriál)
Room 101 (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2019 Japan with Sue Perkins (TV seriál)
2017 Game of Thrones: The Story So Far (TV film) - vyp.
The Ganges with Sue Perkins (TV seriál) - mod.
Episode 3 (E03) - mod.
Episode 2 (E02) - mod.
Episode 1 (E01) - mod.
2015 Kolkata With Sue Perkins (TV film)
2011 Cesty hrůzy (TV seriál)
2007 Historie jídla (TV seriál)
The Comedy Map of Britain (TV seriál)
2003 Comic Relief Does Fame Academy (TV seriál)
2001 I Love 1980's (TV seriál)
I Love 1990's (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Banana (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2013 Heading Out (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Lego Masters (TV pořad)
2016 Insert Name Here (TV pořad)
2015 Mel & Sue (TV pořad)
2014 Duck Quacks Don't Echo (TV pořad)
2012 Don't Sit In The Front Row (TV pořad)
Just a Minute (TV pořad)
Richard Herring's Leicester Square Theatre Podcast (TV pořad)
2011 Alexander Armstrong's Big Ask (TV pořad)
Thronecast (TV pořad)
2010 BBC Proms (TV pořad)
The Great British Bake Off (TV pořad)
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
Big Food Fight, The (TV pořad)
We Need Answers (TV pořad)
2008 Argumental (TV pořad)
What The Dickens? (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
Would I Lie to You? (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
Mock the Week (TV pořad)
2004 The Culture Show (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2003 QI (TV pořad)
2002 RI:SE (TV pořad)
2001 Celebrity Big Brother (TV pořad)
Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
Weakest Link (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1998 This Morning with Richard Not Judy (TV pořad)
1990 Stars In Their Eyes (TV pořad)