foto

Zinaida Dedakin

  • nar. 29.2.1960 (57 let)
    Bělehrad, Srbsko, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rekviem za paní J.
2014 Nalezenec
2012 Černobylské deníky
2010 Lo scandalo della Banca Romana (TV film)
Muž, který chtěl žít svůj život
2009 Líbánky

TV seriály

2013 Šešir profesora Koste Vujića (TV seriál)
2012 Folk (TV seriál)
Montevideo, Bog te video! (TV seriál)
2011 Pevaj, brate! (TV seriál)
2010 Nepobedivo srce (TV seriál)
2009 Jesen stize, dunjo moja (TV seriál)
2007 Ono nase sto nekad bejase (TV seriál)
2006 Bela ladja (TV seriál)
2001 Porodicno blago 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace