foto

Zinaida Dedakin

  • nar. 29.2.1960 (60 let)
    Bělehrad, Srbsko, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Taksi bluz
2017 Rekviem za paní J.
2016 Slepi putnik na brodu ludaka (TV film)
2014 Nalezenec
2012 Černobylské deníky
2010 Lo scandalo della Banca Romana (TV film)
Muž, který chtěl žít svůj život
2009 Líbánky

TV seriály

2019 Tým SEAL (TV seriál)
Welcome to the Refuge (S03E01)
2014 Odeljenje (TV seriál)
2013 Šešir profesora Koste Vujića (TV seriál)
2012 Folk (TV seriál)
Montevideo, Bog te video! (TV seriál)
2011 Pevaj, brate! (TV seriál)
2010 Nepobedivo srce (TV seriál)
2009 Jesen stiže, dunjo moja (TV seriál)
2007 Ono naše što nekad bejaše (TV seriál)
2006 Bela lađa (TV seriál)
2001 Porodično blago 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky