foto

Heinrich Böll

  • nar. 21.12.1917
    Kolín nad Rýnem, Severní Porýní-Vestfálsko, Německá říše
  • zem. 16.7.1985 (67 let)
    Langenbroich, Kreuzau, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1989 Ansichten eines Clowns (TV film) - kniha
1984 Lost Honor of Kathryn Beck, The (TV film) - kniha
1977 Skupinový portrét s dámou - kniha
1976 Klaunovy názory - kniha
Player, The - kniha
1975 Haus ohne Hüter (TV film) - kniha
Ztracená čest Kateřiny Blumové - kniha
1971 Ende einer Dienstfahrt (TV film) - kniha
1965 Nicht versöhnt oder Es hilft nur Gewalt wo Gewalt herrscht - kniha
1964 Doktor Murkes gesammeltes Schweigen (TV film) - povídka
1963 Machorka-Muff - povídka
1962 Brot der frühen Jahre, Das - kniha

TV seriály

1963 Teletale (TV seriál) - povídka
1953 Letter to Loretta (TV seriál) - povídka

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1970 Unbezähmbare Leni Peickert, Die (TV film)

Dokumentární

2002 Viel passiert - Der BAP-Film - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace