foto

Saori Takizawa

  • nar. 7.7.1981 (38 let)
    Macumoto, Nagano, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Omote to ura: Saišúšó
2015 DOCTORS Saikyou no Meii Special (TV film)
Omote to ura
Omote to ura 2
2014 Keiji (TV film)
Marumo no Okite (TV film)
2013 DOCTORS Saikyou no Meii SP (TV film)
2012 GTO Aki mo Oni Abare Supesharu! (TV film)
Yonimo kimyô na monogatari - Spring 2012 (TV film)
2007 Kuroi taijó '07 special (TV film)
2003 Shomuni Forever (TV film)

TV seriály

2019 1 Page no Koi (TV seriál)
2018 Tómei na jurikago (TV seriál)
Ninputači no fuan (E08)
2016 Asa ga kuru (TV seriál)
Medical Team: Lady Da Vinci no Shindan (TV seriál)
Money no tenši: Anata no okane torimodošimasu! (TV seriál)
2015 Doctors: saikjó no meii 3 (TV seriál)
2013 Doctors 2: Saikjó no meii (TV seriál)
Rasuto Shinderera (TV seriál)
2012 GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Ten no Hakobune (TV seriál)
2011 Akutou ~ Juuhanzai Sousahan (TV seriál)
Barairo no Seisen (TV seriál)
Doctors: saikjó no meii (TV seriál)
Hanawake no jon šimai (TV seriál)
Marumo no okite (TV seriál)
2010 Face Maker (TV seriál)
Giruti: Akuma to keiyaku shita onna (TV seriál)
Jotei Kaoruko (TV seriál)
Massugu na Otoko (TV seriál)
2009 Call Center no Koibito (TV seriál)
Love Game (TV seriál)
Madžo saiban (TV seriál)
Uta no Onii-san (TV seriál)
2008 Med a čtyřlístek (TV seriál)
Seigi no mikata (TV seriál)
Shichinin no onna bengoshi 2 (TV seriál)
Walkin' Butterfly (TV seriál)
2007 Hanayome to papa (TV seriál)
Himicu no hanazono (TV seriál)
Jotei (TV seriál)
2006 Anna-san No Omame (TV seriál)
Busu no Hitomi ni Koishiteru (TV seriál)
Kuroi no taijó (TV seriál)
Shichinin no Onna Bengoshi (TV seriál)
2005 Koi ni očitara (TV seriál)
Minna mukashi wa kodomo datta (TV seriál)
Onijome nikki (TV seriál)
Šiawase ni naritai! (TV seriál)
2004 Attohómu daddo (TV seriál)
Batsu Kare (TV seriál)
Misuterí: minzoku gakuša Jakumo Icuki (TV seriál)
Puraido (TV seriál)
Á tantei džimušo (TV seriál)
2003 Egao no hósoku (TV seriál)
Koi wa Tatakai! (TV seriál)
Kunimitsu no Matsuri (TV seriál)
2002 Shoro Nagashi (TV seriál)
1998 Shomuni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky