foto

Steve Kahan

  • nar. 1930
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 16 bloků
2003 Proud času
2001 Šílenci na prknech
1998 Smrtonosná zbraň 4
1997 Spiknutí
1995 Nájemní vrazi
Zachraňte Willyho 2
1994 Favorit
Maverick
1993 Demolition Man
Warlock 2: Armagedon
1992 Přesný zásah
Radio Flyer
Smrtonosná zbraň 3
1990 Predátor 2
1989 Smrtonosná zbraň 2
1988 Strašidelné Vánoce
1987 Destination America (TV film)
L. A. policie (TV film)
Last Fling, The (TV film)
Smrtonosná zbraň
1982 Hračka
1980 Inside Moves
1978 Superman

TV seriály

1997 Perversions of Science (TV seriál)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Oil's Well That Ends Well (S05E11)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
1990 WIOU (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Dig That Cat... He's Real Gone (S01E03)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Berrenger's (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Sanford (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace