foto

Slaven Knezovic

  • nar. 4.3.1968 (50 let)
    Mostar, Bosna a Hercegovina, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mrtve ribe
2015 Hiljadarka
2014 Most na konci světa
2013 Cizinec
2012 Cvjetni trg
Halimina cesta
Kanibal vegetarián
2010 Cirkus Columbia
2009 Zagrebačke priče
2008 Ničí syn
Zapamtite Vukovar
2007 Kradljivac uspomena
Moram spavat', andjele
Živí a mrtví
2006 Duh u mocvari
2003 Remake
Svědkové
Tady
2001 Ante se vraća kući (TV film)
Dubrovački škerac (TV film)
Kraljica noci
2000 Srce nije u modi
1999 Crvena prašina
1997 Božić u Beču
1995 Isprani
1990 Niť života (TV film)

TV seriály

2018 Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Mord auf Vis (S02E01)
2013 Počivali u miru (TV seriál)
2011 Lařina volba (TV seriál)
2009 Najbolje godine (TV seriál)
2008 Mamutica (TV seriál)
Pecat (TV seriál)
Sve ce biti dobro (TV seriál)
2007 Ponos Ratkajevih (TV seriál)
Urota (TV seriál)
Zauvijek susjedi (TV seriál)
2006 Obični ljudi (TV seriál)
2005 Bitange i princeze (TV seriál)
Ljubav u zaledju (TV seriál)
2004 Naša mala klinika (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Mrtve ribe

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace