foto

Jay Leggett

  • nar. 9.8.1963
    Tomahawk, Wisconsin, USA
  • zem. 23.11.2013 (50 let)
    Tomahawk, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2011 Division III: Football's Finest
2004 Máš padáka!
2003 Nikdo se nic nedozví
2001 Thank You, Good Night
1999 Anoosh of the Airways
1998 Feťáci
1996 Hit Me
1993 Trapped Alive
1992 Hrdina proti své vůli
Mário a mafián (TV film)

TV seriály

2013 Adam Devine's House Party (TV seriál)
2008 Factory (TV seriál)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Deep Chocolate (S01E12)
1999 Ally (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Břídil, tenor, doktor, špeh (S06E04)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Sliby (S01E06)
Between Brothers (TV seriál)
C-16: FBI (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
24 hodin (S01E01)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 In Living Color (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Live Nude Girls

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky