foto

Ritva Sorvali

  • nar. 30.1.1958 (61 let)
    Jyväskylä, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Kummelin jackpot
2004 Impérium jazzu
2003 Luminen rakkaus (studentský film)
2001 Řeka
1987 Aini-täti (studentský film)
1985 Juhani on kuumeessa (TV film)
Kaivatut (studentský film)
Pimeys odottaa
1983 Apinan vuosi

TV seriály

2001 Benner & Benner (TV seriál)
1998 Klubi (TV seriál)

Dokumentární

1994 Turkan lapset (TV film)

Host

TV pořady

2001 Kirvesmiehet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky