foto

Outi Ahola

  • nar. 1957
    Marttila, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Iskelmäprinssi
1985 Miehen Tie II (studentský film)
1983 Apinan vuosi

Dokumentární

2008 80-luku: Minä olen muistanut (TV seriál)
1997 Made in Filmland (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Ensi tiistaina Brahmsia (studentský film)
1996 Huomenta Ilona, hyvästi (TV film)

TV pořady

2004 Muisti palaa pohjaan (TV pořad)
Poppia kyydissä (TV pořad)
1995 Akkulaturit (TV pořad)

Host

TV pořady

2008 Strada (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace