foto

John Birkin

  • nar. 2.7.1953 (67 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 You Are Here: Whatever Happened to Baby Jo? (TV film)
1997 It's Ulrika! (TV film)
1996 Never Mind the Horrocks (TV film)

TV seriály

2002 Dead Ringers (TV seriál)
2000 Fitz, The (TV seriál)
1999 Mrs. Merton and Malcolm (TV seriál)
1998 The Creatives (TV seriál)
1997 Dame Edna Kisses It Better (TV seriál)
1996 Tenká modrá linie (TV seriál)
Netvor se zelenýma očima (S02E07)
Vztek na silnicích (S02E06)
Tak do nich, Modrá četo (S02E05)
další epizody (7)
1995 Tenká modrá linie (TV seriál)
Duch Vánoc (S01E07)
Dnešní mládež (S01E06)
Noční můra (S01E05)
další epizody (7)
Mr. Bean (TV seriál)
Účes od pana Beana z Londýna (E14)
Dobrou noc, pane Beane (E13)
Odpal, pane Beane (E12)
1994 Mr. Bean (TV seriál)
Zpátky do školy, pane Beane (E11)
Udělej si sám, pane Beane (E09)
1993 Chef! (TV seriál)
The Smell of Reeves and Mortimer (TV seriál)
1992 Tales from the Poop Deck (TV seriál)
Mr. Bean (TV seriál)
Veselé Vánoce, Mr. Bean (E07)
1991 Mr. Bean (TV seriál)
Starosti s Mr. Beanem (E05)
Pan Bean jde do města (E04)
1990 Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)

Dokumentární

2003 Sitcom Story, The (TV film)
2001 The Sketch Show Story (TV seriál)

TV pořady

2000 Victoria Wood with All the Trimmings (TV pořad)

Video kompilace

1997 Bean 2: Vzrušující kousky pana Beana (video kompilace)
1994 Bean 7: Poslední žerty pana Beana (video kompilace)
1992 Bean 5: Nebezpečné honičky pana Beana (video kompilace)
1991 Bean 3: Příšerné příběhy pana Beana (video kompilace)