foto

Phil Cornwell

  • nar. 5.10.1957 (61 let)
    Southend, Essex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Alan Partridge: Alpha Papa
2012 Zevláci vs. Zombíci
2010 Vyrobeno v Dagenhamu
2008 Phoo Action (TV film)
2007 Lady Godiva: Back in the Saddle
Nestanu se tvojí ženou
Záhady Sally Lockhartové - Stín na severu (TV film)
2006 Gorillaz: Phase Two - Slowboat to Hades
Sólokapr
2005 Chromofobie
Říkejte mi Kubrick
2004 Dunkerque: záchrana expedičního sboru (TV film)
Fešák Churchill
Stella Street
2002 Bookcruncher
My Wrongs 8245-8249 and 117
2001 Pařba
2000 Blood
Out of Depth
1996 Imitators, The
1995 Drunk and Disorderly

TV seriály

2016 Stíny nad Jerichem (TV seriál)
2014 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Klub letců (S16E04)
2013 Great Night Out (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 2 (S05E02)
2012 Midnight Beast, The (TV seriál)
Mrs Biggs (TV seriál)
Pramface (TV seriál)
Starlings (TV seriál)
2011 Skins (TV seriál)
Everyone (S05E08)
2009 Missing (TV seriál)
2008 Dani's House (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Ohně Pompejí (S04E02)
2007 M.I.High (TV seriál)
Ronni Ancona & Co. (TV seriál)
Ruddy Hell! It's Harry And Paul (TV seriál)
2005 Twisted Tales (TV seriál)
2004 55 Degrees North (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
Stupid (TV seriál)
2002 Dead Ringers (TV seriál)
2001 Fun at the Funeral Parlour (TV seriál)
Happiness (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
World of Pub (TV seriál)
2000 Black Cab (TV seriál)
Clocking Off (TV seriál)
Gormenghast (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Sunburn (TV seriál)
1998 Velkovlak (TV seriál)
1997 I'm Alan Partridge (TV seriál)
Stella Street (TV seriál)
The Broker's Man (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1995 Glam Metal Detectives (TV seriál)
1987 Corner House, The (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Spitting Image (TV seriál)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)

Dokumentární

2011 Unlawful Killing
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)
2002 Gorillaz: Phase One - Celebrity Take Down
2001 Gorillaz: Charts of Darkness (TV film)
I Love 1980's (TV seriál)

TV pořady

2007 Comic Relief 2007: The Big One (TV pořad)
2001 Weakest Link (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
1972 Mastermind (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Gorillaz: Saturnz Barz (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Stella Street

TV seriály

1997 Stella Street (TV seriál)
1995 Glam Metal Detectives (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace