foto

Kauko Röyhkä

  • nar. 12.2.1959 (62 let)
    Valkeakoski, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2012 Miss Blue Jeans - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1997 Howard - verinen iltapäivä

TV seriály

2002 Missä olet Peter Aava? (TV seriál)

Dokumentární

2019 Suomi on metsäläinen (TV seriál)
2011 Ääniä maan alta
2010 Rock-Suomi (TV seriál) - a.z.
2007 Näin se tehtiin (TV seriál)
1992 Mulla ei ole mitään (studentský film)
1987 Tuhlaajapojan päiväkirja (TV film)

Hudební videoklipy

1993 Kauko Röyhkä - Kultainen aasi (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

1999 Lapinpoika (TV film)
Silmä silmästä

Dokumentární

1992 Mulla ei ole mitään (studentský film)

Hudební videoklipy

1993 Kauko Röyhkä - Kultainen aasi (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Onnellisten laiva (TV film)
2001 Aleksis Kiven elämä
1999 Lapinpoika (TV film)
1983 Tien laidalla Waterloo (TV film)

Host

TV pořady

2019 Minun musiikkini (TV pořad)
2014 Melkein unplugged (TV pořad)
2011 Sapuskaa, harashoo! (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 K-70 (TV pořad)
Popkult (TV pořad)
Strada (TV pořad)
2007 Kirjamaa (TV pořad)
Kosketuksessa (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Poppia kyydissä (TV pořad)
2003 Harakanpesä (TV pořad)
W-tyyli (TV pořad)
2002 Runoraati (TV pořad)
2001 Kuutamolla (TV pořad)
1999 Joonas Hytönen show (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1984 Tilt (TV pořad)
1983 Aikapommi (TV pořad)
Väärän kuninkaan päivä (TV pořad)
1979 Tuubi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky