foto

Ľudovít Filan

  • nar. 27.1.1925
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • zem. 2.4.2000 (75 let)
    Bratislava, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Žolík (TV film) - divadelní hra
1986 Svetlá nad prístavom (TV film)
1981 Člny proti prúdu
1976 Rok má šesť dní (TV film)
1975 Lampióniky (TV film)
1973 Prípad Gabriela (TV film)
1971 Voľný pád (TV film)
1969 Unpár (TV film)
1965 Mŕtvi nespievajú (TV film)
Robinzonáda (TV film)
1964 Snehuliak (TV film)
1962 Havrania cesta
Hriech (TV film)

TV seriály

1983 V službách zákona (TV seriál)
1981 Na baňu klopajú (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1986 Cena odvahy
1984 V bludisku pamäti
1981 Člny proti prúdu
1979 Frajeri a frajerky (TV film)
Rosnička
1977 Pyrrhovo víťazstvo (TV film)
Zlatá réva
1976 Rok má šesť dní (TV film)
1975 Lampióniky (TV film)
1974 V každom počasí
1973 Prípad Gabriela (TV film)
1972 Letokruhy
1970 Naši pred bránami
1969 Unpár (TV film)
1967 Vreckári

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace