foto

David Ross

  • nar. 1945
    Blackburn, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Červený trpaslík (TV seriál)
Robokracie (S12E04)
2010 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
2009 Doktor Martin (TV seriál)
Nerušit (S04E07)
2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Rodinná firma (S08E07)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Krvavé zlato (S01E01)
2000 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zahrada smrti (S04E01)
1988 Červený trpaslík (TV seriál)
Kryton (S02E01)
1984 Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Tančící figurky (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace