foto

Robert Beatty

  • nar. 19.10.1909
    Hamilton, Ontario, Kanada
  • zem. 3.3.1992 (82 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Return of Sam McCloud, The (TV film)
1987 Superman 4
1986 Labyrint
1983 Superman 3
1982 Man and Superman (TV film)
1981 Amatér
The Rose Medallion (TV film)
1979 Astronaut na dvoře krále Artuše
Suez 1956 (TV film)
1977 Golden Rendezvous
Ježíš Nazaretský (TV film)
1976 Růžový panter znovu zasahuje
1974 Gathering Storm, The (TV film)
Spikesova banda
1973 Man at the Top
1972 Papežka Jana
Sitting Target
1968 Kam orli nelétají
2001: Vesmírná odysea
1967 Bikini Paradise
25. hodina
1964 Smrtelné paprsky dr. Mabuseho
1962 Amorous Prawn, The
1960 The Shakedown
1957 Something of Value
Tarzan and the Lost Safari
Time Lock
1955 Out of the Clouds
Portrait of Alison
1954 Eternal Feminas
1953 Albert R.N.
Muž na laně
Oracle, The
The Broken Horseshoe
The Net
The Square Ring
1952 The Gentle Gunman
Wings of Danger
1951 Captain Horatio Hornblower R.N.
Joseph Proctor's Money (TV film)
Kouzelná skříňka
1950 Her Favourite Husband
1949 Portrait from Life
1948 Another Shore
Counterblast
Šest statečných
1947 Green Fingers
Štvanec
1946 Appointment with Crime
1944 Stalo se jedné neděle
1943 San Demetrio, Londýn
1942 One of Our Aircraft Is Missing
Suspected Person
1941 Dangerous Moonlight

TV seriály

1985 Murder of a Moderate Man (TV seriál)
1980 Marťanská kronika (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1975 Venturers, The (TV seriál)
1973 Great Mysteries (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1970 Man at the Top (TV seriál)
1969 Counterstrike (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
The New Adventures of Martin Kane (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)

TV pořady

1957 Chelsea at Nine (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace