foto

Philippe Morier-Genoud

  • nar. 2.3.1944 (75 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Noces d'or (TV film)
2012 Zarafa
2011 Le Jour de la grenouille
Zabijácké rekviem
À la recherche du temps perdu (TV film)
2010 Streamfield, les carnets noirs
2008 Le Commissariat (TV film)
Vánoční příběh
2007 René Bousquet ou Le grand arrangement (TV film)
2006 La grande peur dans la montagne (TV film)
L´Etrangère
Paříž v ohrožení (TV film)
2005 La Maison de Nina
2003 Vert paradis
2002 Jean Moulin (TV film)
Propustka
Soukromé záležitosti
2001 Le temps qu'il fait
Thérèse et Léon (TV film)
2000 L' affaire Marcorelle
1999 Cocu magnifique, Le (TV film)
Děti století
1998 Lautrec
1997 Les palmes de M. Schutz
1996 Chauffeur de maître (TV film)
Cri de la soie, Le
1995 Coeur étincelant, Le (TV film)
Das Versprechen
Fiesta
1994 Des enfants dans les arbres (TV film)
Jeanne la Pucelle II - Les prisons
L'histoire du garçon qui voulait qu'on l'embrasse
Tři barvy: Bílá
1993 Grand bonheur
Joie de vivre, La
Tři barvy: Modrá
1992 Kněžna Alexandra (TV film)
1991 Commissaire Chabert: Le tueur du zodiaque (TV film)
Homo Faber
J'entends plus la guitare
Mayrig
Salut les coquins (TV film)
Un type bien
1990 Cyrano z Bergeracu
Julie de Carneilhan (TV film)
Pod ochranou nebes
1989 Bunkr hotelu Palace
Le conte d'hiver (TV film)
Radio Corbeau
Salle de bain, La
1987 Buisson ardent
Na shledanou, chlapci
1986 Richard III
1985 Hurlevent
Passage secret
1984 Régime sans pain
1983 Konečně neděle!
1981 Le Roi Lear (TV film)
Žena od vedle

TV seriály

2001 Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
2000 Sandra et les siens (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Mémoire perdue (S03E01)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Antoine Rives, soudce terorismu (TV seriál)
Mayrig (TV seriál)
1989 Condorcet (TV seriál)
1988 Coup de foudre (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

2007 La Française doit voter

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky