foto

Sari Havas

  • nar. 25.1.1962 (57 let)
    Kolari, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Jussi Vares: Vražedné tango
2011 Eetu ja Konna
2006 Král telenovely
Mrazivé město
2005 Kotivideo (studentský film)
2004 Enkeli tulessa (TV film)
Kukkia & sidontaa
Tyhjää ilman Tahvoa (TV film)
2001 Young Love
2000 Ilmalaiva Finlandia (TV film)
1999 Häjyt
1998 Kaapin salat (TV film)
1997 Tichá vesnice
1996 Joulubileet
My Boy (TV film)
1993 Harjunpää ja kiusantekijät
Sotapoika (TV film)
1992 Back to the USSR – Takaisin Ryssiin
Missä tukkani on?
Pilkkuja ja pikkuhousuja
1991 Kuutamosonaatti 2: Kadunlakaisijat
1990 Sakkeus (studentský film)
1988 Katsastus (TV film)
1986 Arktické peklo
1983 Dostojevskin galleria (divadelní záznam)

TV seriály

2016 Sorjonen (TV seriál)
Závěrečné zúčtování (část druhá) (S01E11)
Závěrečné zúčtování (část první) (S01E10)
2015 Syke (TV seriál)
Särkynyt sydän (S02E04)
2014 Ihan sama (TV seriál)
Tuhlaajapojan paluu (E06)
Meidän joukkue (E04)
Paikanvaihto (E03)
další epizody (4)
Taivaan tulet (TV seriál)
Hyvien ihmisten juhla (S04E06)
2013 Taivaan tulet (TV seriál)
Ihmisiä suviyössä (S04E05)
Miss Marpleko itte (S04E04)
Erakko (S04E02)
další epizody (9)
2011 Taivaan tulet (TV seriál)
Anna kaikkien kokkien kukkia (S02E12)
Varovasti sanoi rovasti (S02E11)
Wanha toweri (S02E10)
další epizody (6)
2010 Taivaan tulet (TV seriál)
Vanha velka satuttaa (S02E06)
Meidän Herramme hurmaamia (S02E03)
Isieni talo (S02E02)
další epizody (4)
Lehmän vuosi (TV seriál)
Hääyllätyksiä (S03E06)
Kaukainen ystävä (S03E05)
Hirvi vai ei (S03E04)
další epizody (6)
2008 Lehmän vuosi (TV seriál)
Varsanjalka (S02E06)
Linnut (S02E05)
Pitkä kierros (S02E04)
další epizody (6)
2007 Taivaan tulet (TV seriál)
Niinhän me kaikki joskus (S01E12)
Isä (S01E11)
Minkä taakseen jättää (S01E10)
další epizody (12)
2006 Lehmän vuosi (TV seriál)
Korvamerkit (S01E06)
Vikapisto (S01E05)
Veren perintö (S01E04)
další epizody (6)
2005 Pääroolissa (TV seriál)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Valkotakkinen kuolema (S03E10)
2003 Hiljaista on (TV seriál)
Kaunis mies (TV seriál)
2002 Vapaa pudotus (TV seriál)
Yhteinen huone (TV seriál)
2001 Peräkamaripojat (TV seriál)
Vilpittömästi sinun (E06)
Rakastukoon ken voi (E05)
Rakasta, kärsi ja uhkaile (E04)
další epizody (6)
Taivas sinivalkoinen (TV seriál)
2000 Kirjava silta (TV seriál)
Mustan kissan kuja (TV seriál)
Susi rajalla (TV seriál)
1998 Tähtitehdas (TV seriál)
1997 Kun taivas repeää (TV seriál)
1993 Heikompi astia (TV seriál)
Kaksoishäät (E08)
Eläintä pelissä (E03)
Suoraan tunteeseen (E02)
další epizody (4)
Hobitit (TV seriál)
Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
1991 Isänmaan kaikuja (TV seriál)

Dokumentární

2019 Merkkien salat (TV seriál)
Kansainväliset käsimerkit (E04)
1999 Näin tehtiin Häjyt (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2002 Vapaa pudotus (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Mentalisti Noora Karma (TV pořad)
Vino Show (TV pořad)
2010 Neljän tähden illallinen (TV pořad)
2008 Kansallistietäjä (TV pořad)
2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2003 Stella Polaris esittää: Veneen henki (TV pořad)
Voimala (TV pořad)
2002 Hupiklubi (TV pořad)
Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
1999 Haluatko miljonääriksi? (TV pořad)
Jussi Gaala 1999 (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky