foto

Jorma Kesti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2012 Onnea matkaan (TV film)
2005 Elli (TV film)
1999 Vaarallinen kevät (TV film)

TV seriály

2010 Parasta aikaa (TV seriál)
Runosuoni sykkii (E02)
2009 Pirunpelto (TV seriál)
Hengetön tietää (S01E06)
2008 Lehmän vuosi (TV seriál)
Varsanjalka (S02E06)
Linnut (S02E05)
Pitkä kierros (S02E04)
další epizody (6)
2007 Taivaan tulet (TV seriál)
Aaretti ja Eevertti (S01E06)
Aurinkomyrsky (S01E05)
Turvetta ja timantteja (TV seriál)
Eksodus uhkakuville (E06)
Aika hyvä poliisiksi (E05)
Suo siellä, Viola täällä (E04)
2006 Lehmän vuosi (TV seriál)
Korvamerkit (S01E06)
Vikapisto (S01E05)
Veren perintö (S01E04)
další epizody (6)
Turvetta ja timantteja (TV seriál)
Mustaa kultaa ja kuravelliä (E03)
Ei kivi miestä pahenna (E02)
Kuusniemeä koetellaan (E01)
2004 Kätevä emäntä (TV seriál)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
2002 Mooseksen perintö (TV seriál)
Viimeinen pamaus (E06)
Panokset kovenevat (E05)
Rauta-aika (E04)
2001 Mooseksen perintö (TV seriál)
Varma vastaus ongelmiin (E03)
Musta hevonen (E02)
Jo joutui armas aika (E01)
Siperian Nero! (TV seriál)
30 hopearahaa (E24)
Lumisademies (E23)
Rädigän (E22)
další epizody (15)
2000 Siperian Nero! (TV seriál)
Muistan kuin muistankin (E09)
Yksin kotona (E08)
Rakkauden monet kasvot (E07)
další epizody (9)
1999 Trasselirakastaja (TV seriál)
1998 Vain muutaman huijarin tähden (TV seriál)
Kovaa peliä Kuusniemellä (E06)
Huutoa ja uhkauksia (E05)
Kiisken kanssa kalassa (E04)
další epizody (6)
1996 Pimeän hehku (TV seriál)
Viides laukaus (E13)
Myrsky (E12)
Bremerhaven (E11)
další epizody (13)
1991 Autovaras (TV seriál)
Isänmaan kaikuja (TV seriál)
1989 Seitsemän veljestä (TV seriál)
Voimalla seitsemän miehen (E12)
Tulojuhlat (E11)
Talonpojiksi (E10)
další epizody (12)

Dokumentární

1999 Estelle - unelma paremmasta (TV film)
1994 Jälkipuhdistus
1993 Elokuvia, elokuvia... (TV film)
1991 Kolme kertomusta kehityksestä (TV seriál)

TV pořady

2004 Epilaattori (TV pořad)
1992 Alivaltiosihteeri muistelee (TV pořad)

Divadelní záznam

1983 Dostojevskin galleria (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Dokumentární

1993 Elokuvia, elokuvia... (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1993 Elokuvia, elokuvia... (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky