foto

Esko Salervo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Ticho
2007 Tali-Ihantala 1944
2001 Ken tulta pyytää
1998 Loppu hyvin (TV film)
1993 Harjunpää ja kiusantekijät
Vatsa?
Voihan nenä!
1992 Missä tukkani on?
1991 Kuolleita unelmia (TV film)
1988 Me kaksi (TV film)
1986 Enkelipeli (studentský film)
1983 Hautajaiset (studentský film)
Sadetanssi (studentský film)

TV seriály

1995 Kotikatu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Levoton rauha (TV film)
1987 Nonstop

TV seriály

2015 Punainen kolmio (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace