foto

Richard Lang

  • nar. 27.7.1939
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 23.4.1997 (57 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1995 Texas (TV film)
1989 Psanci (TV film)
1987 Perry Mason: Případ zlovolného ducha (TV film)
Rytíři z Houstonu (TV film)
Vánoce, Vánoce přicházejí (TV film)
1986 Kung Fu (TV film)
1985 In Like Flynn (TV film)
Můj život milence (TV film)
1984 Temné zrcadlo (TV film)
Velvet (TV film)
1983 Shooting Stars (TV film)
1982 Don't Go to Sleep (TV film)
1980 Horalové
Sezóna proměn
1978 Dr. Scorpion (TV film)
Night Cries (TV film)
Nowhere to Run (TV film)
Vega$ (TV film)
1977 Fantasy Island (TV film)
Force of Evil (TV film)
The Hunted Lady (TV film)
1973 Blood, Black and White

TV seriály

1997 Pacifické palisády (TV seriál)
1996 Savannah (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1978 Word, The (TV seriál)
1977 Tales of the Unexpected (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Target: Angels (S01E05)
Night of the Strangler (S01E03)
Hellride (S01E01)
1973 Harry O (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1968 Julia (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1985 In Like Flynn (TV film)
1984 Temné zrcadlo (TV film)
1983 Shooting Stars (TV film)
1982 Don't Go to Sleep (TV film)

TV seriály

1982 Matt Houston (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky