foto

Lulu Salmi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Yön sankari

TV seriály

1995 Joulukalenteri (TV seriál)

Režijní filmografie

TV pořady

2019 Saunapäivä (TV pořad)
2018 Seniorit somessa (TV pořad)
2017 Elossa 24h (TV pořad)
Hulahula Suomi (TV pořad)
2015 Mira ja miljoonakodit (TV pořad)
2010 Toisenlaiset frendit (TV pořad)
2007 Elämä pelissä (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2018 Seniorit somessa (TV pořad)
2017 Elossa 24h (TV pořad)
2015 Mira ja miljoonakodit (TV pořad)
2010 Toisenlaiset frendit (TV pořad)
2007 Elämä pelissä (TV pořad)

Střihačská filmografie

TV pořady

2010 Toisenlaiset frendit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky