foto

Kara Crane

  • nar. 30.11.1990 (28 let)
    Orange County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Someone I Used to Know
2010 Summer Camp (TV film)
2008 Minuteman (TV film)

TV seriály

2014 Nešika (TV seriál)
Overnight (S04E05)
2012 The Mindy Project (TV seriál)
Teen Patient (S01E07)
Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2011 Neuvěřitelné příběhy Bucketa a Skinnera (TV seriál)
2010 BlackBoxTV (TV seriál)
First Day (TV seriál)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
2004 Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Disney 365 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky